INFO

/

Over Masterfest

IN TOUCH WITH TALENTS - Dát is waar Masterfest voor staat. Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie keert dit nieuwe, bruisende en genreoverstijgende muziekfestival op 30 juni en 1 juli 2023 terug naar Nederland Drie in Wateringen, dé spil in de Westlandse muziekwereld. Het belooft een spektakel vol muziek, passie en gitaargeweld te worden waarin opkomende bands, gevestigde artiesten en beginnend talent zij aan zij op het podium staan.

 

Komend jaar pakt het festival nóg groter uit, met maar liefst twee dagen vol muziek en een programma met namen vanuit alle hoeken van het muzikale spectrum. De vrijdagavond zal in het teken staan van het hardere werk, terwijl de zaterdag een bredere blik zal bieden op wat de huidige (inter)nationale pop- en rockcultuur te bieden heeft.

Ook zullen de leerlingen van gitaarschool The Guitar Master hun kunsten weer op het podium vertonen, uiteraard ondersteund door een rockende coverband. Zo staat Masterfest niet alleen voor het ontdekken van muziek en het verkennen van nieuwe genres, maar ook voor de ontwikkeling van nieuw talent.

Masterfest is een initiatief van Paul en Stefanie de Zeeuw van gitaarschool The Guitar Master in Naaldwijk. Het duo is altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikanten met elkaar in contact te brengen en denken out of the box om hun passie voor muziek met anderen te delen.

Nieuwsgierig? Check de foto’s van vorig jaar, of ontdek het bevestigde programma voor Masterfest 2023 hier!